Over ons

Ik ben Elke en samen met mijn vriend Tom zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Senn. Dat zoontje is meteen ook de reden waarom ik deze blog gestart ben. In zijn jonge leventje werd hij reeds geconfronteerd met een zware ziekte die een hoge tol eiste van zijn lichaam. Elke dag vecht hij nu dapper verder om beter te worden.

Senn heeft door een infectie en zuurstoftekort een hersenbeschadiging opgelopen, genaamd Cerebrale Parese of CP. Op deze blog probeer ik als mama neer te pennen wat dat juist inhoudt voor Senn in het dagelijkse leven en welke zoektocht en welk verwerkingsproces als gezin wij nu meemaken.

Ik ben zeker geen dokter of therapeut. Ik ben wel een mama die gebeten is om haar zoontje alle kansen te geven, ondanks zijn beperkingen. Ik zou mezelf eerder omschrijven als ervaringsdeskundige doordat ik dagelijks samen met Senn zoek naar wat voor hem het beste helpt.

Ik hoop op deze manier mensen te bereiken die eventueel dezelfde tocht afleggen die wij afleggen en die op zoek zijn naar tips, zodat we samen kunnen delen, maar evengoed deel ik hier wat we meemaken, zodat iedereen die geïnteresseerd is in de tocht van onze kleine man, dat hier zeker kan volgen.

Veel leesplezier.

Elke

20180409_180815