Warmte

Vanavond straalde echt op alle vlakken warmte uit. Hoe groot kan het contrast zijn tussen het koude kille natte donkere weer van buiten met die kleine zaal in Rotselaar en de warmte die daar deze avond van ieder persoon die aanwezig was afspatte. Wat zijn we dankbaar, wat ben ik dankbaar dat jullie allen voltallig aanwezig waren om ons te steunen, om ons een warme knuffel te geven, om mee te lachen en om er gewoonweg te zijn.

Bedankt ook Veerle Malschaert om me even te laten vergeten wat er de laatste maanden zich in ons gezin heeft afgespeeld, om me te laten lachen en nog wel op een manier dat ik tegelijk nog aan een plattere buik heb kunnen werken al zittend vanavond! 😂

Bedankt aan alle mensen die deze avond voor ons mogelijk gemaakt hebben. Bedankt voor de steun, het geduld, de organisatie… het was af, het was gezellig, het was leuk!

Dit soort avonden geeft me energie. Geeft me bevestiging dat we goed bezig zijn, dat we er voor ons zoontje zijn en hem zullen helpen en het onmogelijke mogelijk kunnen maken.

Ik geloof echt oprecht dat we samen nog ver kunnen geraken. Traag maar gestaag zie en voel ik elke dag kleine veranderingen. Veranderingen die andere ouders niet zouden opmerken omdat het zo snel gaat, maar bij Senn merk ik dit wel. De beweging van zijn beentjes als hij op zijn buikje ligt, het spelen met zijn vingertjes en ze allemaal aftasten 1 voor 1 wat hij niet kon, het rechter zitten op mijn arm en mij vastpakken, nieuwe klankjes produceren, het net iets makkelijker rollen naar zijn zij, de kleine cm dat hij zich hoger afduwt op zijn armpjes, het verder doordraaien met zijn hoofdje zonder dat zijn hele lijfje direct volledig verkrampt meedraait,…

Allemaal kleine puzzelstukjes, maar al die kleine puzzelstukjes zijn nodig om de grote sprongen te kunnen maken, om de volledige brainmap aan te maken en volledig en optimaal te kunnen benutten.

En dankzij jullie kunnen we hem binnen afzienbare tijd Low Level Lasertherapie geven. Een therapie die weer zal bijdragen tot het aanmaken van die kleine puzzelstukjes die broodnodig zijn voor zijn herstel.

Dus nogmaals, een grote welgemeende dankjewel!

Dikke knuffel

Elke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.